Όμιλος Κάβαλιερ Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ Ελλάδας

Rescue Cavalier και Υιοθεσίες

Ο Ο.ΚΑ.Ε. αναλαμβάνει εθελοντικά τη διαχείριση υιοθεσίας ενός Κάβαλιερ υπό τις εξής προϋποθέσεις:

       

  • όταν εντοπίζεται μη δεσποζόμενο και φοβισμένο σε σχεδόν πάντα επισφαλές αστικό περιβάλλον 
  • όταν ο ιδιοκτήτης του επιζητεί ανάδοχη οικογένεια. Στην περίπτωση αυτή, ο ιδιοκτήτης οφείλει να παραιτηθεί της ιδιοκτησίας και να εκχωρήσει τον σκύλο στον όμιλο, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία ανεύρεσης αναδόχου.

Παραθέτουμε τα εξής έντυπα:

  • Οδηγός Διαχείρισης Υιοθεσίας: όπου εξηγείται βήμα-βήμα η διαδικασία
  • Υπεύθυνη Δήλωση Παραχώρησης Ιδιοκτησίας: συμπληρώνεται από τον ιδιοκτήτη (εφόσον υπάρχει)
  • Ερωτηματολόγιο Υιοθεσίας: εφόσον δημοσιευτεί στους φορείς επικοινωνίας του Ομίλου ότι υπάρχει Κάβαλιερ προς υιοθεσία, κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να συμπληρώσει αυτό το ερωτηματολόγιο και να το αποστείλει στη διεύθυνση του ομίλου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Συμβόλαιο Υιοθεσίας Κάβαλιερ: το υπογράφουν τα δύο μέρη, Ο.ΚΑ.Ε. και ανάδοχος.

Ανακοινώσεις για Κάβαλιερ προς υιοθεσία αναρτώνται στους φορείς επικοινωνίας του ομίλου. Για περισσότερα, παρακαλείστε να ενημερωθείτε από τα παραπάνω έντυπα. Το e-mail του Ο.ΚΑ.Ε. είναι στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Το Δ.Σ. του Ο.ΚΑ.Ε.

Υπεύθυνη Διαχείρισης Υιοθεσιών: Έμη Βασιλειάδου-Μπούρη, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 Φωτογραφίες: Luciana Rini Widjistatuti (Hugo Boss), Χρυσάνθη Μιχαλοπούλου (Charlie Elliot)