Καταστατικό και Xρήσιμα Έντυπα

Κάνοντας κλικ πάνω στους τίτλους κατεβάζετε τα αντίστοιχα έντυπα:

Η διαδικασία εγγραφής στον Όμιλο είναι απλή, εύκολη και γρήγορη και μπορεί να γίνει είτε διαδικτυακά είτε δια ζώσης σε κάποια από τις εκδηλώσεις μας.

Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος στον Όμιλο Κάβαλιερ Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ Ελλάδας, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω Αίτηση Εγγραφής Υποψήφιων Νέων Μελών. Στη συνέχεια, θα την στείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ο.ΚΑ.Ε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να την παραδώσετε σε κάποιον εκπρόσωπο του Ομίλου.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάθε ενδιαφερόμενος να διαβάσει και το Καταστατικό του Ομίλου αλλά και τον Εσωτερικό Κανονισμό, καθότι υπογράφοντας την αίτηση εγγραφής, δηλώνει πως αναγνωρίζει και τα δύο αυτά έγγραφα.

Για δική σας διευκόλυνση, παραθέτουμε εδώ τα έγγραφα που χρειάζεστε για τις αιτήσεις σας στον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.). Συγκεκριμένα:

Πληροφορίες για τη συμπλήρωση του διαβατηρίου μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω έγγραφο του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου

new logo

Όμιλος Κάβαλιερ Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ Ελλάδος

Διεύθυνση: Αλιβερίου 6 Περιστέρι, Αθήνα Αττική 12135 Ελλάδα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

+ 30 6979 700 732 (Πρόεδρος)
+ 30 6943 075 035 (Αντιπρόεδρος)
+ 30 6944 106 561 (Γραμματέας)

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

Βρείτε μας στο Facebook

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…